Gegevens over in quarantaine geplaatste bestanden verzenden naar Kaspersky Security Center

Om acties uit te voeren met in quarantaine geplaatste objecten in webconsole, moet u het verzenden van in quarantaine geplaatste bestandsgegevens naar de Administration Server inschakelen. U kunt bijvoorbeeld een bestand vanuit quarantaine downloaden voor analyse in Webconsole. Het verzenden van gegevens in quarantainebestanden moet ingeschakeld zijn voor de werking van alle functionaliteit van Kaspersky Sandbox en Kaspersky Endpoint Detection and Response.

De overdracht van in quarantaine geplaatste bestandsgegevens naar de webconsole inschakelen:

Als gevolg hiervan kunt u een lijst met bestanden bekijken die op uw computer in quarantaine zijn geplaatst in de Kaspersky Security Center Console. U kunt ook de Kaspersky Security Center-console gebruiken om objecten in quarantaine te beheren (terugzetten, verwijderen, toevoegen, etc.). Voor meer informatie over het werken met Quarantaine raadpleegt u de Help van Kaspersky Security Center.